Turime

Baltasis vynas Confident Chardonnay

15.00

Baltasis sausas vynas

Kilmės šalis:  JAV, Regionas: Kalifornija

Vyndarystė: Tradicinė

Vynuogės: Chardonnay

Alkoholio kiekis: 13,5 % alk. tūrio

Talpos: 0,75 l

 

SKU: 326328012329 Kategorijos: ,
Likutis parduotuvėse:
Quadrum: 16vnt. Stadium: 3vnt. Panorama: 1vnt.

Aprašymas

Aprašymas: Chardonnay vynas brandintas ąžuolo statinėse.

Spalva: Aukso geltona.

Aromatas: Ryški vanilės nata. Sviestinių kepinių aromatas, dažnai susijęs su malolaktine fermentacija. Karamelė, tropiniai vaisiai (ananasai, mangai ir bananai).

Skonis: Dominuoja prinokę tropiniai vaisiai – ananasai, mangai ir virti kaulavaisiai – persikai, abrikosai. Vanilės, karamelės ir sviesto natos. Vidutinio rūgštingumo.

Derinimas su maistu: Omarai, krabai ir krevetės, kepta vištiena ir kalakutiena ypač patiekiant su sviestiniais, kreminiais padažais. Taip pat makaronų patiekalai su sodriais kreminiais padažais, tokie kaip Alfredo arba Carbonara. Sotūs, kreminiai sūriai, tokie kaip Brie, Camembert ir brandintas Čedaris. Ant grotelių keptos arba skrudintos daržovės, ypač karamelizuotos. Keptos kiaulienos patiekalai, ypač su obuolių ir garstyčių padažais.

Patiekimas: 8 – 10 °C

Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija produkto aprašyme, kuri pateikiama elektroninėje parduotuvėje, yra bendro pobūdžio, todėl nėra tapati informacijai, nurodomai ant produkto pakuotės. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra išsamesnė ir gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodomos elektroninėje parduotuvėje pateiktų prekių aprašymuose. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės.