Turime

Likeris Walcher Organic Limoncello

32.00

Likeris

Kilmės šalis: Italija, Regionas: Pietų Tirolis

Gamintojas: Walcher Estate Distillery

Ekologiškas produktas

Alkoholio kiekis: 25 % alk. tūrio

Talpos: 0,7 l

SKU: 801644800141 Kategorijos: ,
Likutis parduotuvėse:
Quadrum: 8vnt. Stadium: 7vnt. Panorama: 3vnt.

Aprašymas

Aprašymas: Unikalus, 100% natūralus itališkas likeris, pagamintas iš po Sicilijos saule sunokusių ekologiškų citrinų žievelių. Intriguojantis šviežių citrinų kvapas tik sustiprina ypatingą skonį gomuryje, kuriam būdingas puikus saldumo ir gaivos balansas. Mažesnis cukraus ir alkoholio kiekis, nei kituose panašiuose likeriuose. Vartoti vieną kaip digestyvą, arba maišyti su Prosecco ir patiekti kaip aperityvą.

Aromatas: Dominuojanti nata yra intensyvi ir gaivi citrinos žievelė, suteikianti likeriui ryškų citrusinį aromatą. Taip pat subtiliai juntamos ir citrusinių vaisių žiedų natos. Citrusinius vaisius papildo natūralus, saldus aromatas, primenantis ką tik pagamintą limonadą.

Skonis: Intensyviausiai juntama stipri ir švari citrinos nata, atspindinti ekologiškų sicilietiškų citrinų, iš kurių pagamintas šis likeris, esmę. Subalansuotas saldumas, kuris yra mažesnis nei neekologiškose panašių likerių versijose, leidžia suspindėti natūraliam citrinų skoniui. Švelnus citrinos žievelių kartumas suteikia gilumo ir malonaus kontrasto saldumui. Alkoholis yra gerai integruotas, todėl burnoje juntamas balansas ir „šilkinis“ pojūtis.

Patiekimas: 4°C

Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija produkto aprašyme, kuri pateikiama elektroninėje parduotuvėje, yra bendro pobūdžio, todėl nėra tapati informacijai, nurodomai ant produkto pakuotės. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra išsamesnė ir gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodomos elektroninėje parduotuvėje pateiktų prekių aprašymuose. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės.